|
پشت پرده سایت ملحدین
|
|
02-24-2009, 05:02 PM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
پشت پرده سایت ملحدین
به علت اخراج بی دلیل من از سایتشان که به خاطر ضعفشان در استدلال وبحث های منطقی بود من در این وبلاگ مطالبم را مینویسم.
http://goftegu.blogfa.com |
|||
|
02-28-2009, 07:32 AM
شماره : #2
|
|||
|
|||
RE: پشت پرده سایت ملحدین
نقل قول : پشت پرده سایت ملحدین اینا که همه اش روی پرده بود هرچی هم که نوشتی فقط فحش بود. |
|||
|
02-28-2009, 05:00 PM
شماره : #3
|
|||
|
|||
| RE: پشت پرده سایت ملحدین | |||
|
03-06-2009, 03:06 AM
( آخرين ويرايش پست در: 03-06-2009 03:15 AM توسط Armity.)
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
منصور عزیز درود
کجایید؟ یک مدتیست که از شما خبری نداشتم. خوب هستید؟ من خبر نداشتم که "بن" شده اید. واقعاً متأسفم. فکر میکنم بسیاری از دوستان گفتگو نیز مانند من ناراحت باشند. واقعاً خیلی حیف شد؛ از وجود شما خصوصاً ادبیات ناب و همچنین قابلیت عجیبتان در منطق و جدل استفاده میبردیم. در ابتدا بگویم که وبلاگ شما را خواندم و به شما تبریک میگویم؛ اینکه وارد انجمن روانشناسی شده اید و بسیار راحت و در یک چشم برهم زدن تشخیص هر کسی را کف دستش میگذارید، جای بسی تبرک دارد. نازنین اگر رفتاری را نمیپسندی، الزامی ندارد که خود نیز به همان رفتار گرفتار شوی و اگر دچار همان رفتار شدی، شایسته نیست دیگران را دیوانه و بی ادب خوانی اما مورد دوم؛ ------------------------------------------ Armity,گرامي mansour از بسیاران پیام زیر را برای شما ارسال نموده است: ------------------------------------------ http://goftegu.blogfa.com/ به ارش بیخدا بگو بیاد کانون گفتمان قران مناظره اگه نمیترسه. ------------------------------------------ نازنین من هیچ ارتباطی با آقای آرش ندارم و نمیخواهم که داشته باشم شما میتوانی پیشنهاد خود را از راههای مختلف، مستقیماً به ایشان بگویی در ضمن اینجا محلی است برای بحث در باره برابری انسانها و سوسیالیسم و نه غیبت از مکانی دیگر |
|||
|
03-06-2009, 06:36 PM
شماره : #5
|
|||
|
|||
(03-06-2009 03:06 AM)Armity نوشته : منصور عزیز درودچطور شد تا دیروز که میگفتی رئیس جمهوربشه و... یکدفعه چی شد ![]() حالا حتی نمیخوای باهاش رابطه داشته باشی ![]() خوب معلومه ارش بیخدا دوست ودشمن نمیشناسه کلا تعطیله
|
|||
|
03-20-2009, 07:51 PM
( آخرين ويرايش پست در: 03-20-2009 07:52 PM توسط Hessam.Dev.)
شماره : #6
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت جناب منصور گرامی ، دوست بسیار عزیزم ،
فکر می کنم اگر ادب را بیشتر در دستور کار وبلاگ خود قرار دهید ، هم تأثیر گذار تر خواهد بود و هم خوانندگان بیشتری بدان مراجعه خواهند کرد . مسلّما توهین ، استدلال و گفتگوی سالم را از میان می برد . با تشکر ... |
|||
|
03-23-2009, 05:09 PM
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
اینا میفهمن ادب چیه.
|
|||
|
03-23-2009, 10:36 PM
شماره : #8
|
|||
|
|||
| RE: پشت پرده سایت ملحدین | |||
|
|

جستجو
لیست کاربران
تقويم
راهنما

ملحد بزودی مطالب جالبی در موردشون میزارم منتظر باش تا ماهیت واقعی اینا روبشناسی.